Nyomtatás E-mail

Üdvözlünk!

Honlapunk egy térkép alapú tanárkereső! Új szemszögből, madártávlatból választható ki a helyileg is legideálisabb magántanár. Ha segítségre van szükséged a tanulmányaidhoz vagy új ismereteket szeretnél szerezni munkád elvégzéséhez esetleg hobbiból szeretnéd művészi vénádat fejleszteni, akkor a „TanárTérkép” neked készült.

A hagyományos megoldások esetében először egy összetett keresőt kell kitölteni ahhoz, hogy a kívánt tanárok hosszú listáját megkapjuk azok bemutatkozásával és a fontosabb szempontokkal, mint a …

Helyszín: a tanár vagy a diák (otthonának) távolsága, megközelíthetősége
Tudás:      foka, iskolai végzettség helye és ideje, gyakorlati évek száma, egyéb tapasztalatok
Tanítás:    személyiség, elvárások, ez irányú tapasztalatok, eredményei
Nem:        nő/férfi és életkora
Egy alkalom ára és időtartama percben.

… és kissé elveszve az információk sűrűjében, hosszas böngészés árán lehet választani.

A mi elképzelésünk merőben más!
Minden egyes lényeges információ nálunk is megtalálható, de ezek közül mindenkinek más és más a mérvadó. Viszont egy dologban egyetértünk: Ne legyen túl messze!  Ezért mi – a tantárgy kijelölését követően – a helyszín szerinti kiválasztására fektettük a fő hangsúlyt. Így a térképen mindig csak a neked megfelelő tanárok láthatóak. Úgy tudod az egyes tanárok bemutatkozását megtekinteni, hogy közben nem veszíted szem elöl a többit, és egy kattintással bármikor átugorhatsz egy másikra. A térkép használata olyan egyszerű, hogy akár 2 kattintással megtalálható a kívánt tanár. Próbáld ki!

 

Hirdetések, linkek

Hirdetés